Kontakt oss

Velkommen til Danielsen Sko AS kundeservice! Vårt ønske er å gi deg best mulig service. For å gjøre det enkelt for deg som kunde, har vi samlet generell informasjon om levering, betaling, retur og reklamasjoner under «ofte stilte spørsmål». Les også gjennom våre kjøpsvilkår før et kjøp gjennomføres.

Dersom du ikke finner svar på dine spørsmål, er vi her for å hjelpe deg. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor med eventuelle spørsmål du måtte ha. Har du spørsmål vedrørende din ordre, vær vennlig å oppgi ditt ordrenummer slik at vi kan hjelpe deg raskere. Har du spørsmål knyttet til en av våre fysiske butikker, ta gjerne kontakt direkte med butikken det gjelder. Oversikt over butikkene våre finner du her. 

Våre åpningstider er fra kl. 10.00 til 21.00 mandag til fredag. Vi besvarer spørsmål forløpende, og vil besvare henvendelsen din innen 24 timer i løpet av våre åpningstider.

Betalingsspørsmål 
Våre betalingstilbydere er Bambora og Vipps. Har du spørsmål om Bambora, kan du kontakte dem på tlf. 21 93 95 90 eller kontakte dem på https://www.bambora.com/no/no/customer-service/

Har du spørsmål om Vipps, kan du ringe Vipps kundesenter på tlf. 22 48 28 00 eller kontakte dem på https://vipps.no/kontakt-oss/ 

Danielsen Sko AS
Pb 454 - Sentrum
5805 Bergen
Norsk
Telefon: 21 07 95 15
Org. nr.: 837 372 402

Laget med ♥ av DanDomain