Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet noen av de mest vanlige spørsmålene vi mottar. Finner du ikke svar på ditt spørsmål, vennligst ta kontakt med vår kundeservice på dk3175@skoringen.no.

Bestilling og levering

Hva blir frakten? Standardlevering koster 49,- for alle ordrer under 499,-. Alle ordrer over 499,- har gratis frakt levert på postkontor. Ønsker du å få skoene levert på døren, så koster det 99,-. 

Hva er leveringstiden?

Normal leveringstid er 1-3 virkedager.

Får jeg ordrebekreftelse?

Ja, du får tilsendt ordrebekreftelse på e-post. Dersom den ikke kommer i innboksen anbefaler vi har du sjekker spam/søppel i din e-post.

Hvordan kan jeg spore min forsendelse?

Du får tilsendt sporingsnummer på e-post.

Jeg bor ikke i Norge, kan jeg bestille varen til utlandet?

Nei, enn så lenge leverer vi kun til Norge.

Hva skjer hvis jeg ikke henter pakken min?

Pakken ligger på utleveringsstedet i 14 dager før de sender den tilbake til oss. Hvis du ikke henter pakken, trekker vi fra 150 kr når vi tilbakebetaler pengene til deg. Dette beløpet dekker returfrakt, samt håndteringskostnader.

Betaling

Hvordan kan jeg betale mine varer? Du kan betale med Visa, Mastercard, Vipps eller faktura. Du blir enkelt guidet gjennom betalingsbildet når du gjør et nettkjøp.

Noe gikk galt i betalingsbildet. Hva gjør jeg?

Din konto blir ikke belastet noe før du har fått melding om at varene er sendt fra vår lager. Logg inn på ny, eller ta kontakt med kundeservice om du er usikker på noe.

Bytte og retur

Hvordan returnerer eller bytter jeg varer? Det enkleste er å returnere eller bytte varene i en av våre butikker i Bergen. Du finner oversikt over våre butikker her. Ellers kan du sende varen i retur til oss. Send oss en mail hvor du bekrefter at du ønsker å sende varene tilbake eller at du ønsker å bytte. Returen leveres inn på posten. Vi har ikke gratis retur, så returen fikser du selv hos posten. Returen sendes til Danielsen Sko/Skoringen Oasen, Folket Bernadottes vei 50, 5147 Fyllingsdalen, mail: kundeservice@danielsensko.no. 

Hva gjør jeg om noe er feil med varene eller leveransen?

Ta kontakt med kundeservice på kundeservice@danielsensko.no

Avbestilling og endre

Kan jeg avbestille min bestilling? Siden bestillingen din sendes omgående fra vårt hovedlager, er det ikke mulig å stoppe en bestilling.

Kan jeg legge til en vare eller endre en bestilling?

Siden bestillingen din sendes omgående fra vårt hovedlager, er det ikke mulig å legge til eller fjerne produkter fra en bestilling.

Laget med ♥ av DanDomain