Personvern

Danielsen SKO AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Unntaket er hvis vi ber en tredjepart til å utføre bestemte tjenester for oss. Ber vi om tjenester fra tredjeparter, inngår vi strenge avtaler for å beskytte din informasjon og sikkerhet. Det inngår i våre grunnleggende verdier om ansvarlighet og ærlighet at du kan være trygg på hvordan dine personlige opplysninger blir behandlet av oss! Vi jobber kontinuerlig for at dine opplysninger blir trygt håndtert og tar alltid utgangspunkt i gjeldende lover, samtidig som vi følger med på både den juridiske og tekniske utviklingen på området.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål angående personvernerklæringen eller vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss Post: Danielsen Sko AS, PB 454 - Sentrum, 5805 Bergen Telefon: 21 07 95 15 E-post til kundeservice (for support): kundeservice@danielsensko.no
Web: www.danielsensko.no

Hvilke opplysninger samler vi inn?

Hos danielsensko.no samler vi personopplysninger for å gi våre kunder og brukere bedre tjenester og en bedre brukeropplevelse. Opplysninger samles på to forskjellige måter: 1. Opplysninger vi får direkte fra deg, når du legger inn en ordre og skriver inn opplysningene dine i kassen, når du melder deg på nyhetsbrevet med epostadressen eller når du oppgir informasjon ved deltagelse i en konkurranse. Opplysninger i forbindelse med ordre er: • Navn • Adresse • Telefonnummer • Epost adresse Disse personopplysninger trenger vi for å kunne levere varen du har bestilt, samt overholde kravene om elektroniske fakturaer. Opplysninger i forbindelse med konkurranser og nyhetsbrev er til dels de samme som oppgis i forbindelse med ordrer, men vi kan også be om opplysninger som kjønn, skostørrelser, interesser, barn etc. Når det gjelder konkurranser, så hjelper oss slik informasjon til å for eksempel, plukke ut en vinner og få kontakt med vinneren av en konkurranse. I forbindelse med nyhetsbrev bruker vi informasjonen til å kunne tilpasse innholdet og annonser til dine behov. I noen tilfeller bruker vi informasjon om f.eks. skostørrelse og antall barn til å føre intern statistikk. 2. Opplysninger som vi får når du bruker vår nettside. Her registrerer informasjonskapsler (se mer informasjon under avsnitt Cookies) dine søkeadferd, dine klikk på linker og kategorier og når du interagerer med våre digitale annonser. Denne slags informasjon brukes for å forbedre din brukeropplevelse på nettsiden vår. Vi selger aldri informasjon til tredjeparter!

Cookies

Danielsensko.no bruker cookies, som de fleste andre nettstedene, for å kunne gi kundene en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Cookies, eller informasjonskapsler, er små tekstfiler som lagres i nettleserens minne. Disse har som formål å optimere nettstedet og nettstedets funksjonalitet, noe som gjør besøket ditt enklere og forbedrer din brukeropplevelse. Cookies tar for eksempel vare på brukervalgene du gjør på nettsiden, lagrer handlekurven din og analyserer dine klikk på lenker for å kunne forbedre brukeropplevelsene i framtiden. Med hjelp av cookies husker serveren (altså i dette tilfelle danielsensko.no) deg neste gang du besøker oss. Ønsker du ikke å bli husket, har du alltid mulighet til å slette cookies fra din computer. Slik gjør du det: Det fleste PC-brukere med en nyere nettleser vil kunne slette cookies ved å bruke snarveien: CTRL + SHIFT + DELETE Er du MAC-bruker eller/og opplever at snarveien ikke fungerer, kan du finne veiledningen ved å klikke på lenken som hører til nettleseren din. ֍ Internet Explorer ֍ Google Chrome ֍ Mozilla Firefox ֍ Opera ֍ Safari (iPhone, iPad og andre Apple produkter) ֍ Android-telefoner

Lagring og sletting av dine opplysninger

Vi lagrer dine opplysninger så lenge det er nødvendig for å kunne utføre våre tjenester eller så lenge loven foreskriver det. Lager du en brukerprofil på danielsensko.no eller melder deg på nyhetsbrevet vil registrerte opplysninger ikke bli slettet. Sletter du brukerprofilen eller melder deg av nyhetsbrev vil registrerte opplysninger slettes innen kort tid. Du kan når som helst ta kontakt med oss, dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger.

Rettigheter:

Siden vi samler og bruker dine opplysninger finner du her en oversikt over alle rettighetene du har etter personvernregelverket Ønsker du å gjøre bruk av dine rettigheter, skal du kontakte oss direkte på de oppgitte kontaktopplysningene ovenpå.

Innsynsretten:

Du har rett til å spørre oss om hvordan vi behandler dine opplysninger og hvilke opplysninger vi har lagret av deg. Rett til rettelse: Har vi lagret uriktige opplysninger om deg, har du rett til å kreve rettelse eller supplering av tilleggsopplysninger. Rett om å bli slettet: Ønsker du at vi ikke lenger skal ta vare på informasjon fra deg har du rett til sletting. Du kan slette dine personopplysninger ved tilbaketrekking av samtykket.

Rett til begrensning:

I noen tilfeller kan du ha rett til å kreve begrensning av behandlingen av dine personopplysninger. I dette tilfelle kan vi lagre dine opplysninger, men ikke bruke de. Rett til å protestere: I noen tilfeller har du rett til å protestere mot den lovlige behandlingen av dine opplysninger. Når det gjelder direkte markedsføring har du alltid rett til å protestere. Uten unntak skal vi i dette tilfelle respektere protesten din.

Rett til dataportabilitet:

I visse tilfeller har du rett til å få utlevert dine opplysninger i et maskinlesbart og vanlig brukt filformat som du kan bruke på tvers av ulike systemer og tjenester.

Rett til informasjon:

Vi er pliktig til å informere deg om hvordan vi bruker dine personopplysninger. Denne plikten oppfyller vi i foreliggende personvernsopplysningen. Informasjonen vi gir deg her skal være forståelig, ikke i juridisk eller teknisk sjargong og lett tilgjengelig. Mener du at denne teksten ikke oppfyller dine rettigheter, må du ta kontakt med oss ved å bruke kontaktinformasjon ovenfor. Mer informasjon om dine rettigheter finner du på nettsiden til datatilsynet. Du kommer direkte til informasjon ved å trykke her.

Klager

Vi behandler dine personopplysninger etter lovverket og slik som beskrevet i teksten ovenfor. Dersom du likevel opplever eller mener at vår behandling av dine opplysninger ikke stemmer overens med det som står beskrevet her, eller skulle bryte med personvernlovgivningen kan du vende dine klager til Datatilsynet. Informasjon om hvordan du kan komme i kontakt med Datatilsynet finner du på dens nettside: www.datatilsynet.no